1. februar 2020

Ud over Covid-19, har 2020 budt på et nyt samarbejde med HMR Jacob GmBH metallwaren fra 1. februar.  Vi har fået til opgave at forhandle deres produkter i hele Norden. 

Derudover har LoKa Nordic fået til opgave at repræsentere BBV systems til at udføre et efterpændingsarbejde for firmaet LM byg AS på deres nyeste projekt, Kaktus Tårnene ved Fisketorvet. Ydermere har vi i 2020 haft ansvar for at spænde pylonerne fast til fundamenterne i den nye gang og cykelforbindelse i Hensingborg i samarbejde med PEAB Sverige AB. 

Kaktustårnene

kaktus 2020

JULEN OG NYTÅR 2017

​Det har været et super fint år med mange nye opgaver som er løst eller stadig arbejdes på og allerede nu kan vi se at der kommer flere opgaver til i samarbejde med BBV Systems GmbH og det tyder på at også 2017 bliver et travlt år. Vi har arbejdet på et par nye typer af opgaver, som vi ikke hidtil har arbejdet meget på, men det vil helt sikkert ændre sig i de kommende år. Så alt i alt gode muligheder også i 2017 for at øge markedet i samarbejde med BBV Systems GmbH.Harpunanker markedet har været rigtigt fint i 2016 og meget tyder på at med de nye tiltag der er i gang og kommede vil 2017 også blive et fint år med Harpunankre og der iværksættes nye tiltag med nye metoder og områder.​​ Samarbejdet med C3C vil blive udvidet væsentligt i 2017 og det tyder allerede nu på et par spændende opgaver med FlexiArch og med C3C blokke er der iværksat gode samarbejds muligheder med partnere i Danmark så alt i alt gode muligheder for 2017.

Der er nye tiltag igang men ret nye så mere om dette på vores Facebook side senere.Loka nordic ønsker alle en tak for det gamle år og ønsker alle partnere og kunder en Glædelig jul samt et Godt Nytår. ​​

Julen og Nytår 2015.

Der har været meget at se til og en mængde gode opgaver sammen med BBV Systems GmbH har været opnået i løbet af 2015 og ikke mindst en masse opgaver som er løst og afsluttet med gode resultater. Året 2015 sluttede af med en fin opgave med etape 2 på Gødstrup Hospital hvor både design og udførelse sammen med BBV Systems GmbH skal finde sted i løbet af 2016.

Der er kommet godt gang i opgave mængden på Harpunanker siden og især opgaven på Frederiksborg slot har været spændende og er stadig igen, så en super fin opgave.

Vi forventer meget af 2016, da nye aktiviteter vil blive sat i søen, så det bliver spændende og her til slut vil jeg gerne ønske alle mine gode partnere og kunder en Glædelig Jul samt et godt Nytår og vi ses i det nye år 2016.

Efteråret 2015.

"FlexiArch" har set dagens lys i norden og loka Nordic vil i samarbejde med det Svenske C3C Engineering AB introducere metoden i Danmark. Systemet er i sin enkelhed en videre udvikling af en gammel kendt teknik omsat til nutidens krav og muligheder. Det bliver spændende at formidle en teknik, som til forskel fra andre metoder, ikke kræver noget indhold af stål. Så "FlexiArch" metoden her en yderst lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse.​

​27. juni 2014 ​

Der har været lidt stille på hjemmesiden i et stykke tid og det skyldes ikke manglende interesse, men mere manglende tid til at følge op på nyhederne. Der er sat en del nye ting i søen siden sidst og her kan nævnes jordankre fra BBV Systems GmbH som allerede nu har fået et ganske fint afsæt på det nordiske marked og der er leveret til en del store og mindre projekter, så det skal udvikles yderligere.

Forspænding af broer kører rigtigt fint med en del store opgaver især i Sverige og Norge og disse markeder udbygges i skrivende stund:-)

Loka Nordic har medvirket sammen med Per Aarsleff A/S på et Bachelorprojekt for 2 uge ingeniør studerende som ønskede at belyse anvendelsen og metoder til brugen af Harpunankre og deres projekt er lige blevet bedømt i denne uge. Et spændende projekt som får betydning for fremtidig anvendelse at Harpunankre på flere projekter.

20.december 2012 ​

Nu nærmer julen sig og det er på tide at ønske alle kunder og partnere god jul og godt nytår og igen i år har LoKa nordic valgt at give flere bidrag til velgørende formål og ligeledes til et projekt for Orangutanger hvor "Miko" igen har modtaget et beløb.

Året 2012 har været spændende men også med store udfordringer da der er stort pres på priserne og dermed vigende indtjening, men det skaber igen en øget fokus på udvikling af nye metoder samt ligeledes et nyt anker produkt, hvor der i øjeblikket er ved at blive etableret et net af virksomheder der ønsker at anvende netop dette produkt, spændende!!

2013 bliver året hvor der skal arbejdes hårdt og mere intensivt for at skabe nye muligheder for fremtiden og der er allerede blevet etableret nye kontakter for næste år.

Vi ses til næste år med nye tiltag og spændende udfordringer.

21. juni 2012 ​

De første ordre med Daver Steels Ltd. er leveret og det var dejligt at konstatere at Daver Steels levede op til forventningerne omkring præcision i både udførelse og logistikken.

Der er kun modtaget meget positive tilbagemeldinger omkring disse leverancer, så samarbejdet medDaver Steels Ltd ser meget lovende ud.

Der er skrevet kontrakt på et par fine efterspændingssager i Danmark, og på trods af hård konkurrence lykkedes det at vinde disse opgaver ved at BBV System GmbHforeslog løsninger, der tilgodeser alle parter.

Loka nordic ønsker alle en dejlig sommer og vi ser frem til at tage fat med nye tiltag efter sommeren.

15. maj 2012 ​

Det nye samarbejde med Daver Steels Ltd. har været spændende at starte op og nu kommer ordrene, så det ser rigtigt spændende ud for fremtiden.

Med BBV System har vi lige skrevet kontrakt på at opspænde en LNG tank i Sverige, et par broer og levering af forspændings stænger, så alt i alt et fint forår.

På det nordiske marked er der kommet en del nye aktører på forspændings opgaverne så der er en stor konkurrence om jobbene, så her skal der tænkes nyt for at kunne fastholde sin position, men det er en udfordring så den må vi tage op.

3. februar 2012 ​

Efter mange års samarbejde med Macalloy som partner i levering af trækstænger m.m. har Loka nordic indledt samarbejde med en ny partner Daver Steels fra England og dette samarbejde ser vi frem til og har allerede afgivet tilbud til flere større og mindre projekter og ligeledes er de første ordre afgivet, sp en spændede udvikling. Der arbejdes ligeledes på nye leverandører af stænger til andre formål, men mere om dette senere.

​22. december 2011 ​

Endnu et år er gået og det har budt på mange spændende og udviklende opgaver og focus er blevet konsentreret omkring samarbejdet med BBV System GmbH.

Der er lavet en del nye tiltag i samarbejdet med nye partnere hvor det ser rigtigt spændende ud for fremtiden og der er på nuværende tidspunkt forhandlinger igang med nye partnere som skal være med til at fylde op på firmaets tilbuds områder.

Igen i år bliver der givet et beløb til red barnet samt et andet beløb som donor til en lille Orangutang "Miko" via Red Orangutangen og sidst et beløb til Diabetes foreningen og dette betyder at julegaver m.m. går i stedet til disse gode formål.

Glædelig jul samt et godt nytår ønskes alle kunder, partnere samt venner. 

26. oktober 2011 ​

Der er lavet nye aftaler i Sverige for 3 nye broer i samarbejde med NCC.

7. oktober 2011 ​

De første resultater på dette samarbejde har allerede vist sig og vi skal nu arbejde sammen med MT Højgaard A/S på deres opgaver i både Haderslev samt Lunderskov, således skal vi også skal samarbejde med Per Aarsleff A/S på endnu en spændende opgave i Århus. Der har tilsyneladende igennem længere tid opstået et behov for muligheder for en udbyder netop på denne type opgaver.

Vi vil fremover bestræbe os på konstant at udvikle og forbedre vore ydelser i tæt samarbejde med vore kunder.

29.september 2011 ​

LoKa nordic og BBV System har besluttet at øge vort samarbejde, således at vi i tæt samarbejde fremover vil levere og opspænde forspændingsstænger og ikke kun i Danmark men også i resten af norden. Dette øgede samarbejde skal ses i naturlig forlængelse af vore bestræbelser på at øge den samlede markeds andel i hele norden, et samarbejde vi ser meget frem til at kunne påvirke i en stadig positiv retning.

Samarbejdet betyder dermed, at et flerårigt samarbejde med Macalloy vil blive opsagt, da dette har en interesse konflikt på leveringen af stænger til visse formål. En nødvendig opsigelse, men en opsigelse, som betyder nye muligheder for LoKa nordic med at præge netop dette marked, ikke kun idag, men også fremtidige spændende projekter.

2. september 2011 ​

En sommer præget at nye muligheder for virksomheden og et nyt produkt skal benyttes for 2. gang i en større skala her i eftersommeren så det bliver rigtigt spændende. Mere om dette senere.

Sommeren har været præget af en mængde leverancer af Macalloy stænger til div. projekter og et meget spændende projekt er glas overdækningen på det nye Industriens Hus hvor firmaet KECON A/S i samarbejde med Macalloy skal benytte Technotensioner i uge 37/38 for at opspænde taget til sin rette position.

BBV System gmbH har nyligt fået til opgave at udføre efterspændings opgaven på et ganske stort projekt i Odense, hvor vi for Per Aarsleff a/s skal udføre efterspændingen på broen " Odin Broen".

Der er ligeledes skrevet kontrakt på flere mindre opgaver som bliver spændende at medvirke til, så alt i alt en ganske fin periode for virksomheden.

08. Juli 2011​ ​

Det har været en meget spændende periode og de fremtidige projekter og opgaver ser alle spændende ud, så en god tid.

De større opgaver der er igang eller skal igang senere kan nævnes indenfor efterspændings siden følgende opgaver, Ästrabroen i Stockholm, Marieholm i Göteborg, Söderströmstunneln i Stockholm samt flere broer op ad E45 nord for Göteborg og der er lige lavet kontrakter på flere nye store og mindre opgaver i Danmark.

Macalloy skal bla. de større projekter levere til Industriens Hus i København, et spændende glastag samt til et meget stort projekt i Oslo havn kaldet "ICON projekt".

Så der vil blive lagt lidt mere materiale ind om de enkelte projekter senere.

God sommer til alle mine partnere samt kunder.

06. Marts 2008

3 års jubilæum

Det er dejligt som tiden bare flyver, og den 1. marts i år havde vi 3 års jubilæum...

Mere info ...

​​

Kunde Service

Hotline:

​+45 44 47 74 07

E-mail:

ph@loka-nordic.dk

info@loka-nordic.dk

Find os på Facebook​ og Instagram

Kontakt​

Loka Nordic

CVR: 28214170​

Telefon: +45 22 93 74 07

E-mail: ph@loka-nordic.dk