Projekter: Broer

Projekter frem til 2020

​​Varodd broen i Kristianssand​

Projektet “ny Vaddrodbru E18” ligger i Kristiansand kommune i Vest-Agder fylke.

Den nye bro skal krydse over Topdalsfjorden fra Torsvik på Østsiden til Varodden på vestsiden af fjorden.​I dag er der to vejbroer på E18 over Topdalsfjorden i Kristiassand. Den ældste bro er en hængebro med et hovedspænd på 337 meter.

Broen blev åbnet i 1956 og nærmer sig derfor slutningen af sin leve og brugstid. Derfor blev BBV Systems sat på det nye Vaddrobru projekt, da der var behov for at erstatte hængebruen fra 1956.

Projektets fremdrift har været igangsat siden januar 2015 med færdiggørelse i 2020. Her har LoKa Nordic repræsenteret BBV systems, som fungeret som forspændingsfirma til PNC i Norge.​

E16 Rendselva bro i Jevnaker, i Norge.​

Rendselva broen ligger Mellem Eggemoen og Olu, og krysser Randselva og jernbanen.

Der har været en hovedudfordring i projektet, da det har været svært at opnå en løsning med første spænd fra landkar på Eggomoen siden, da det af tekniske årsager ikke kan fundamenteres i elv eller selve moræneskråningen.

Her har da været nogle stål og beton alternativer, hvor LoKa Nordic har repræsenteret BBV Systems I Norden, der har fungeret som forspændingsfirma.

Rugtvedprojektet​, Dørdal, Norge

E18 Rugtved Dørdal er et vanskeligt og tværfagligt komplekst projekt med bl.a. 26 broer/konstruktioner.

Her repræsenter LoKa Nordic BBV Systems som fungerer som forespændingsfirma, der samarbejder med kunden PNC Norge.

Vejprojektet er blevet et foregangsprojekt for tværfaglig digital interaktion. Ud over hovedvejen E18 skal der projekteres og anlægges ca. 77 mindre veje. Det indebærer sprængning og håndtering af ca. 3 mio m3 masse samt flytning af 1,5 mio. m2 jordmasse.

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret.

Vil du have et tilbud på en af vores ydelser?

Udfyld formularen så fyldest gørende som muligt, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

share (4)