Virksomheden

​LoKa nordic blev etableret 1. marts 2005 med den målsætning at ville udvikle sine aktiviteter til at dække hele norden samt de baltiske lande.

LoKa nordic vil være ledende på de områder, der repræsenteres og de aktiviteter, der senere vil komme til.

LoKa nordic's idegrundlag er en målrettet udvikling af salget i et stærkt samarbejde mellem kunderne og de virksomheder der er repræsenteret af LoKa nordic. Nogle af vore vigtige nøgleord er stabilitet, tryghed, tillid, ensartethed og god kommunikationen.

LoKa nordic ønsker at skabe kontinuitet i salget og et af hovedelementerne for det videre samarbejde er gensidig udvikling og målet er tilfredshed med de opnåede resultater.​

​Baggrunden for virksomheden er mange års erfaring i at arbejde med netop disse grund-elementer, nemlig for en tillidsskabende kontakt mellem parterne og en udbygning af samarbejdet til gensidig gavn for de implicerede.

​Virksomheden har en ambition om at udvikle sig til at kunne samarbejde med nye partnere og dermed udvikle konceptet yderligere i en positiv retning.

Vi har gennem de år virksomheden har eksisteret gennemgået en løbende udvikling og tilpasning af vort program for at tilpasse sig markeds situationen og med succes.​​

Find os på Facebook​ og Instagram

Kontakt​

Loka Nordic

CVR: 28214170​

Telefon: +45 22 93 74 07

E-mail: ph@loka-nordic.dk